fbpx

Kirjailija

/Kirjailija
Kirjailija 2017-12-01T10:13:16+00:00
HeidiRoth_kuva

Photo by Irina Hurme, 2013

Heidi Roth on esikoiskirjailija, kansainvälisen markkinointiviestinnän ammattilainen ja mediatuottaja. Syntitehdas sai alkunsa kun Heidi päätti muuttaa elämänsä suuntaa vuonna 2011. Hän irtautui oravanpyörästä  ja päätti luottaa intuitioon, joka vei hänet kohti luovempaa elämää, jossa oli tilaa itsensä toteuttamiselle.

Ensin tulivat laulunsanat ja runot, sitten alkoivat kiehtomaan laajemmat tarinat ja proosan kirjoittaminen. Heidi opiskeli luovaa kirjoittamista ja suoritti mediatuottajan opinnot samalla kun kirjoitti esikoisteostaan. Mediatuottajana Heidi on tutkinut ja suunnitellut multimediallisia kokemuksellisten e-kirjojen tekoa ja transmediallisia tuotantoja.

Syvä intohimo tarinankerrontaan ja erilaisten ihmiskohtaloiden tutkimiseen alkoi muovautua ensin elokuvan käsikirjoitukseksi, mutta muutti lopulta muotoaan rikosromaani Syntitehtaaksi. Nyt Syntitehtaasta ollaan myös tekemässä jännitysdraamasarjaa, sekä murhamysteeri virtuaalikokemusta. Heidin toinen kirja, historiallinen jännitystrilleri julkaistaan vuoden 2017 aikana.

Lue lisää Syntitehtaan draamasarjatuotannosta:

www.syntitehdas.fi